Post by ciocliniminmo on Mar 15, 2022 9:32:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Final Gear ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Final Gear IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ avage (suurendage žetoone) ▞▞▞
▞▞▞ Final Gear 2022 version ▞▞▞
Final Gear RPG toh
Krahhib palju, nii et põhimõtteliselt ei saa selles mängus üldse edasi areneda
Pärast kuu aega mängimist oli nii palju pettumust... -2 tärn mängusüsteemi ja sisu jaoks - Pole suuri uuendusi kuus - Sisupuudus - Liiga palju kasutuid ressursse - Arendustegelasel kulub Wifu mängu jaoks liiga palju aega, see tähendab, et te ei saa vahetage wifu oma lahingusoovi, selle asemel peate sellele keskenduma kuni selleni. 1 wifu jaoks ei piisa ühest kuust, kui just ei maksa väga sageli.
Mängul on lihtsalt nii palju vigu. Vahetasin CG tausta ja nahk on juba käes, osta ma ei leia ja uut tausta rakendada. Olen siin, et mängida mänge, mitte teha silumistööd, mida teie meeskond peaks tegema.
Ma tahan seda mängu armastada, kuid te peate parandama kogu selle asja, kus see lööb mind välja, kui võrguga on probleeme ja teiseks vajavad teie serverid tööd, kuna see rikub mu võrku ja ma ei saa mängida kuni 1 minuti ilma käivitamiseta Minu probleem ei ole võrgus... Asi on selles, et ühendust ei saa uuesti proovida ja see pole isegi PvP-mäng, nii et miks mind pidevalt välja visatakse
kaotasin kogu oma mängude teabe <_< Evangelioni värskendus ütleb mulle, et pean otsast alustama? kogu selle aja maxing piloodid ja mecha? mis mõte on "sisse logida", kui ma oma säästu kaotan? <_< pettumus =_=
Ocean 4D+ 教育 qyk
mängus on palju armsaid waifusid ja lahedaid mehhaare.. mänguviis on hea, mitte liiga tüütu ja kergesti arusaadav.. haruldaste tegelaste hankimine on üsna lihtne. Nende kristallide kogumiseks on vaja vaeva näha, raske osa on teie mehhanismide ja piloodi täiustamine.. mängus tasu on väga helde..
Hea mäng, liiga palju vigu, mõnikord ei saa isegi sisse logida. *redigeeri: nüüd palju parem, jätka samas vaimus 👍🏻
Tea, miks kõigil on mänguga nii palju probleeme, olge lapsed. Igatahes, mängus on palju tegevusi, f2p-sõbralik, kuid p2w jaoks on palju võimalusi. Liidest on pärast mõnda aega jamamist lihtne mõista, lihtsalt saage targemaks, lol. Igatahes praegu 4-tärniline, aga kui Fulla tõotusenahk mängus on, on see kohe 5-tärnine.
Natuke redutseeriv, aga FG on põhimõtteliselt Azur lane, kuid mechide ja waifustega. Mäng ise võib tekitada illusiooni, et see on helde, andes varakult välja palju SSR-i tegelasi, kuid nende kohandatud (ainulaadsed) mehhanismid on tõelised rahapüüdjad. Ettevaatust! Peale selle on tüüpiline tühikäigul töötava gacha mängumehaanika, korralikud SSR-i määrad jne... Redigeeri: Nagu kõik teisedki väitsid, on optimeerimine ja kehv kvaliteedikontroll suured väljalülitused. Dokkin 2 tärni
Mäng on hea, sellel on hämmastav graafika kvaliteet ja kunstiteosed. Paljud Wiafu tegelased, eriti nahad, on täiesti ahvatlev aspekt, et panna kasutaja mängu raha kasutama. Ainus probleem, mida mängus näen, oli viivitus, mu telefon ei suuda sellega sammu pidada. andke mulle mängus halb kogemus.. kuid siiski hindan seda 4 tärniga, kuna mäng oli siiani minu vastu väga lahke ja mulle meeldib mäng ise koos mehhi ja waifu kombinatsiooniga. XD
See on hämmastav? Lihtsalt proovi üks kord ja saad teada! See on lõõgastav ja suurepärane. Siin on nii palju asju, mida teha.
Final Gear näitab kindlasti oma suurt potentsiaali olla lõbus ja sõltuvust tekitav. Auto-Battle AI töötab väga hästi, kuna nad suudavad vältida eelnevalt telegraafeeritud AOE rünnakut, et tõestada AI paindlikku võitlusvõimet. Kuid ka selle negatiivne külg on väga märkamatu. Häired ja mängu kokkujooksmised tekivad väga sageli ja muudavad mängukogemuse nii nüriks, et mängijad võivad mängude vastu huvi kaotada ja sellest lõpuks loobuda.
Ma tahan oma arvustusi parandada, kuid tundub, et ma ei saa seda teha. Noh, praeguse seisuga on mäng sujuv ja karakterlugu hea. Mis puutub gachasse, siis ma ei oska seda seletada, sest ma pole seda veel proovinud. Mis puutub vigadesse, siis see on olemas, kuid see on vältimatu, samuti peate tegelikult teadaandeid LUGEMA. Mis puudutab pingi ja ühendust, siis see pole tegelikult oluline, sest mitmikmäng ei ole nii reaalajas. Isegi mina ise tallan kollase ja vahel punase pingiga, aga see ei tee peaaegu midagi.
Graafika on hämmastav. Naised on hüplikud ja mech-lahingud on erakordsed. Kuid pärast redditi lugemist on üks või kaks head ehitust ja ülejäänutest mängu jaoks ei piisa. Nivelleerimine/maksimeerimine võtab aega pool aastat, kui enamikul mängudel kulub kuu või paar. Kombineeritud mehhanisme pole veel.. ja lihtsalt liiga pikk, et mängida nii, nagu ma tahan, mida ma ei saa. Graafika on suurepärane, kaklused on imelised, alus on tõrges ja te ei saa kõiki või isegi mõnda ilma maksmata. Liiga pikk, et kasutada maksimaalset tähemärki ja ei jõua neid kõiki kokku koguda. Häbi
Mulle väga meeldib mängu kujundus, lugu, tegelane, mehhaan, mul on ainult 2 peamist probleemi 1: liiga palju aega kulutada mängimiseks 1 missioon, mistõttu olen laisk, et mängida maksimaalselt sisse, värbada pilooti, arendada varustust ja seejärel mängust väljuda, 2: server liiga kaugele.. ajab mind sageli lahti
Final Gear Παιχνίδια ρόλων mugq
Desinstallin mängu uuesti, ma ei saa seda mängu isegi mängida, see jookseb pidevalt kokku!
Kena mechalahing, suurepärane graafika ja fps. Nii palju kohandamist ja igal relval on oma omadused, isegi sama relvatüübi puhul. Suurepärane waifu on suurepärane. Oh, ja energiasüsteemi pole! Lihtsalt süžee on veidi mahe ja liiga pikk vestlus.Siiani on see suurepärane, ma usun, et häid piloote ja käike pole raske hankida, nii et ma usun, et mängus edasiminek pole nii raske
Lõpuks jõudsin mängu, kasutajaliides on kena ja ka mänguviis on päris hea, kuid stseeni või dialoogi ajal 4* põhjuse korral hangub see mõnikord ja sunnib mind mängu uuesti avama, kuid loodetavasti saab see probleem lahendatud.
Mängu käik ja praegune sisu on üsna hea. Teised inimesed võivad seda mängu mängida ja arvata, et võit on tasuv, kuid nad eksivad, kui teie päevalehti kirjutavad ja te teenite nii oma veeretuste kui ka varustuse eest piisavalt ja see sõltub suuresti sellest, kuidas te oma meeskonna üles ehitate. alguses ning oma meeskonna tundmine ja ülesehitamine on osa sellest. Kui teistel on küsimusi, küsige neid discord-serveris, sest nad saavad teile paremaid vastuseid pakkuda.
Loobus sellest Eva koostöö ajal. Sündmusmissioonid muutsid pühkimise kasutuks, kui bounties jooksis juba takr igavesti, ja ei vabastanud ÜLDSE ühtegi koostööpaketti.Olemasolevad kristallipakid on isegi E7-ga võrreldes ülimadalad. Mängu kontseptsioon on endiselt huvitav, kuid ma ei tunne, et arendajad/pubid minu eest hoolitseksid.
Palun paranda. Juhtus pärast värskendamist praegusele Androidi versioonile 12, 17.02.2022. See kas jooksis kokku ja sulgub või hangub tiitliekraanil. Olete juba proovinud desinstallida ja uuesti installida. Mitte midagi. Samuti ei soovinud katkise tugilehe tõrkeotsingut teha. Sisestasin meiliaadressi ja ei saanud esitada. Värskendan ülevaadet, kui asjad jälle korralikult toimivad
Mäng on vinge. See on nagu Azur Lane mehhaanitega. SSR-e antakse regulaarselt piletite kaudu ja saate edeneda isegi F2P-na. Võttis ühe tärni ära, kuna see jookseb baasile (Felix?) juurde pääsedes pidevalt kokku ja takerdub laadimisse, kui proovite saada ajastatud preemiaid, kui asute serveritest erinevas ajavööndis.
Ma nägin just kedagi, kellel oli 1 miljon teemanti, ja ta kasutas ära viimase Battle Passi vea. See on vaid üks paljudest halbadest kogemustest, mis mul on selle mängu esimesest päevast saadik. Nad hävitasid mu mängurõõmu ja liidavad nii viha kui ka pettumuse kirjastaja vastu. Nii saamatut pole ma oma elus näinud. Annan sellele mängule veel 3 päeva aega, enne kui selle oma telefonist desinstallin. Kirjastus peab selle ja muud erinevad probleemid lõplikult lahendama.
Kena graafika ja tegelaskuju. Mängu mehaanika erineb pisut teistest värsketest mängudest. Siiski on sisu liiga palju, nii et mõned sõnad ja nupud on mobiilis lugemiseks või klõpsamiseks liiga väikesed. Tundub, et see mäng on mõeldud lauaarvuti kasutamiseks. Veelgi hullem on see, et mäng jookseb minu lahingute keskel kokku ja see soojendab mu telefoni väga kiiresti isegi madalatel seadistustel. Ma kasutan galaxy s21, mis on muinasjutuline telefon.
Tore mäng, kuid seal on väga piiratud väljakutsumisbassein ja mõned ülikonnad on ainult ostmiseks, mis tähendab, et kui sa ei vali Favia komplekti, pole sul kedagi, kes Shieldsist mööda saaks, nt. pvp etapile 10. Ka üritused pakuvad ülikondi, kuid mitte piloote, muutes need F2P mängijate jaoks vähem atraktiivseks. Vajab lihvimist, kuid lubab.
Kirjutamise seisuga on mängul praegu palju kasutajaliidese vigu ja hiljuti üks viga seoses konkreetse tegelasega. Tänu sellele ei saa ma tõesti minna kõrgemale kui 3/5. Kokkuvõttes meeldib mulle mäng sellisena, nagu see on, ja seda on mõnus mängida, kuna see sarnaneb Azur Lane'iga, kuid see on Mechas. Mängul on mõned üsna keerulised aspektid, mis nõuavad lugemist, millest tõenäoliselt enamik mängijaid sageli puudust tunnevad, kuna nad kõik on "Tehke seda ja esitage hiljem küsimusi".
Päris hea mäng, mängisin CN-versiooniga, et seda proovida, ja see on päris lõbus. Praegu aga tardub see alati, kui proovite esimese proloogilahingu lõpus tekstiekraani kuvada. Loodetavasti lahenevad need krahhid peagi, ma tahan mängule võimaluse anda.
Final Gear Παιχνίδια ρόλων mugq
Mäng on hämmastav!!! lvl 60 korral ei saa sündmus lihtsat taset alistada!!! Jõululabürindis langeb vähemalt 200 täringut ainult tühjale kohale või tagasi. SELLINE TÄPSUS MÄNGUKONTROLLIS!!! Puudub mehhaaniline teave, üksust on raske hankida.
jookseb regulaarselt kokku, kasutades s21 ultrat ja tab s7 . Arendajad ei toeta tegelikku toetust. Mängimatu, isegi pärast mitut uuesti installimist.
Mäng tundus suurepärane, siis hakkas ühel päeval ootamatult krahh. Sisselogimine ja mängimine ei võta palju aega ja sageli käivitab see mind juhuslikult. Kurb *uuendatud* järgis nõuandeid ja saatis sõnumi. Vastust pole. Pärast tunde ja raha sellesse mängu uppumist jookseb see nüüd pidevalt kokku ja on mängimatu. Vältige seda mängu ja ärge raisake oma aega
Huh, see mäng polegi nii hull, kui ma arvasin, et see saab olema päris vinge 👍. Lisaks sellele, mida inimesed ütlevad, proovige parandada viivitust madalatest kaadrite sekundis, mis muudab animatsiooni mitte nii nauditavaks (lülitatud juba madalaimale) ja ka allalaadimiste ja muu tõrkeid (mitte mänguga seotud, aga jah), ikkagi tulin MECHASe järele. JA MITTE WAIFUSSS!!!! HEH HH... Jah, peaks proovima seda nagu paar kuud, kui nad saavad mängu stabiilsemaks? Suurepärane gacha mäng, kuid siiski liiga vaalalik. Pvp tuleb kah
See on hea, kuid ei saa soovitada, kui olete hõivatud inimene, sest see vajab suurt tähelepanu. Soovin, et neil oleks "AUTOPATHING", ma mõtlen sõna otseses mõttes automaatset teed, kuna ma ei saa seda töötamise ajal mängida. Ja mõni roll on lihtsalt nii-nii, näiteks kaitsja on lihtsalt aeglane ja toekas ründaja, ründaja on hea oma dmg-ga, mis reageerib kiiresti, kui tagaliini rünnatakse.
Pärast mõningast ootamist ja viisakat vastust arendajatelt võin öelda, et nüüd töötab mäng minu jaoks korralikult. Mulle väga meeldivad tegelaskujud, mitmed tüdrukud on tipptasemel waifused!
Mulle tegelikult see mäng väga meeldib. Mehhaaniline kujundus ja kohandamine on tõesti avatud, võimaldades päris huvitavat kombinatsiooni. Automatiseerimine on suurepärane funktsioon juhuslikele mängijatele ja lahingud on üsna lihtsad, et võimaldada stressivaba lõbu. Sündmused ja värskendused on veidi aeglased. Jätkake pingutusi, ootan huviga rohkem sisu 👍
See on suurepärane mäng, ausalt öeldes olin alguses veidi skeptiline, kuidas see välja tuleb, kuid olen õnnelik, et eksisin. Kulutasin sellele isegi korraliku raha, mida ma peaaegu kunagi ei tee, välja arvatud juhul, kui ma mobiilimängu tõeliselt naudin. Lisaks on neil suurepärased tegelased ja veelgi paremad mehhanismid.
Kui olete siin eva ürituse jaoks, mine lihtsalt tagasi. Selle sündmuse "ainulaadsed mehhanismid", mille jaoks peate tõmbama, on värvitud lvl 1 mechid. Täiesti pettumust valmistav. Mul oli stagnatsioon 1 nädala pärast korras. Igavate sündmustega läks mul hästi. Mulle sobis lõputu lihvimine tühiste täiustuste jaoks. Kuid koostöö ühe ikoonilisema masinaallikaga ja sellegipoolest pingutusteta ei ole läbiräägitav. Mine mängi sõna otseses mõttes kõike muud. Sest ma ei mängi seda enam.
Klienditeenindus on kohutav, mäng jooksis mul kokku, kaotasin mu vana konto, olen saatnud e-kirju, kuid mul pole mängu ostmisel vastust ja nad ei aita midagi, et mäng meeldis, kuid olen tõesti pettunud teenuses, mis aitas mul vana konto hankida tagasi
Waifu kollektsioon ja mehhaanikahoone, mida veel küsida? Mulle meeldib mäng, muusika, tegelaskuju ja mehhaaniline disain. Loodetavasti ei satu see P2W-sse liiga palju ja annab meile F2P mängijatele rohkem võimalusi ressursside, materjalide, mehhanismide ja naiste teenimiseks. Võitlused on suurepärased. Saate eetriga võtta kontrolli ühe mehi/tüdruku üle ja võidelda või panna nad autosse ja vaadata, kuidas nad võitlevad. Pole nii kaugele jõudnud, kuna alles eile alustasin. Kuid siiani mulle see mäng meeldib ja loodan näha rohkem sisu ja loodetavasti teha koostööd mecha-animidega, nagu code geass, gundam, zoid, evangelion, gurren lagann.
Mul oli esimesel päeval mängimine tore, kuid siis toimus viimane hooldus ja nüüd rakendus ei käivitu. See jookseb kokku niipea, kui see avaneb või külmub Flashwingi ekraanil, ja see tuleb kõvasti lähtestada. Proovisin desinstallida ja uuesti installida, kuid see ei lahendanud probleemi. Enne hooldust töötas ideaalselt, nüüd enam mitte.
Olen nüüd natuke mänginud ja isegi raha kulutanud, aga nüüd millegipärast, kui proovin mängu siseneda, kuvatakse pärast kiirparanduste paikamist veateadet "SDK konto muutmine ebaõnnestus"... kõigepealt värskenduse viga, nüüd see. ..
Mul oli profiil ja kõik. Arvasin, et see oli Google Play kaudu, kuid teil pole isegi seda võimalust praegu sisse logida. Nii et kõik, mis mul juba oli, on kadunud.
Mäng on lõbus, sest saate mehhanisme kombineerida
Mäng kogeleb ja jookseb palju kokku, kuna allalaaditav suur fail ei tööta sujuvalt isegi siis, kui selle seaded on madalad...Ma ei ole selle mängu vastu ega vihka seda, see on tohutu potentsiaaliga lõbus mäng, tegelikult on see ainuke anime-mecha kohandamismäng, mida minu arvates oli väga lõbus mängida... Mulle väga meeldiks jätkake selle mängu mängimist pikka aega, kuid praeguse seisuga arvan, et ootan mõnda aega, kuni see optimeeritakse või parandatakse ... praegu hindan seda 4*
Hea Mecha mäng.. alguses on käivitamine suht meh.. aga keegi pole täiuslik.. nad annavad endast parima, et mängu optimeerida.. meeldib nende animatsioon, ma arvan, et see vajab missioonidel rohkem lugude sisu.. Saate hankida ka SSR-i värbamisel tasuta, kui teil veab.. neil on uutele tulijatele palju tasuta pakkumisi.. loodan lisada rohkem sisu ja probleeme optimeerida.. üldiselt hea mäng.. waifusiga mechamängu jaoks. 😎👌💯
See mäng on waifu koguja, mis sarnaneb azur lane'iga, kuid žanr on tulistada em up, mitte lüüa. Samuti kogute roboti osi, mida oma waifusele varustada. Tegelaste tasuta tõmbamised on äärmiselt helded, kuid kui soovite konkreetse tegelase jaoks kohandatud mehhanismi, peate võib-olla selle eest maksma. Nii live2D kunst kui ka spraidid on kvaliteetsed ja suvised nahad on väga nigelad. Suurepärane mäng minusugusele gacha degeneraadile.
Hea: mehhaaniline disain näeb lahe välja, tegelased on tegelikult korras, kuid mitte midagi erilist. SSR-i piloote on lihtne hankida. Halb: liiga palju asju maksemüüri taga, eriti lõbusad asjad (kohandatud mehhaan piiratud/hooajapiletite tegelastele, tegelaste edenemine jne), nii palju vigu (kokkujooksmised, edenemine ei arvestanud hooajapiletiga jne), raskuste tõusud alates mõnes mängurežiimis lihtne kuni tavaline, väga mitte F2P-sõbralik. Hoia sellest mängust eemale, pole veel kuu aegagi ja ma põlesin sellest mängust juba läbi.Mulle meeldis see mäng väga, ma tõesti nautisin tegelasi ja mehi. Mängitakse kogu pehme käivitamise ajal. Kulutasin isegi raha mängu peale. Olin õnnelik, kui nägin, et pehme käivitamise andmed kanduvad edasi. Aga nüüd pole mu kontot kusagilt leida. See paneb mind nullist alustama ja nüüd ma ei taha mängida. Eriti nüüd, kui mu raha on tühjaks jooksnud. Kui saaksin oma konto tagasi, siis ma mängiksin, kui mitte. Ma ei mängi seda mängu enam
Väga kõrged tootmisväärtused, kuid isegi gacha mängude hulgas on iga päev tohutult palju tüütut tööd. Kuid halvim osa on kirjastaja halb juhtimine, muutes väljalaske struktuuri ja tuues katkised tegelased varakult välja ja kiirendades ajakava, samal ajal keerates mängijad välja preemiatest, et julgustada kulutusi. Lihtsalt ära viitsi.